:

:

TV Most

Foto: Instagram

clock

Septembar 27, 2023   13:42

0

217

Đedović: Danas odajemo počast hrabrima! Onima koji su izgubili svoje živote, nedužno

U dubokoj žalosti, odajemo počast hrabrima, onima koji su izgubili svoje živote, nedužno, napisala je na Instagramu ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović.

Ona je navela da je nedavno posetila srpske svetinje na Kosovu., gde su, kako je navela ispisani naša istorija, nepokolebljiva vera, ali i patnja i tuga.

,,Danas je dan duboke tuge i žalosti, dan kada srpski narod nosi teret pun bolnih gubitaka koji su se nedavno desili. Nedavno sam posetila srpske svetinje na Kosovu i Metohiji, gde je ispisana naša istorija, ali i zaveti o vernosti i nepokolebljivoj veri. Tu su takođe ispisane priče o tugama, patnjama i gubicima.

,,Danas odajemo počast hrabrima! Onima koji su izgubili svoje živote, nedužno. Onih čija su srca bila ispunjena nadom, ali su morala da podnesu teret rastanaka i gubitaka. Sećanja na njih će živeti kroz nas, kroz našu tugu i kroz odlučnost da ne zaboravimo", naglasila je Đedović.

Istakla je da je ovo i dan sećanja na sve one čije su sudbine isprepilitane sa Kosovom. 

,,Na ovaj dan, stojimo zajedno kao narod, sa suzama u očima i teškim srcem, sećajući se svih onih čije su sudbine isprepletene sa Kosovom i Metohijom. Neka njihove duše nađu mir, a mi neka ostanemo čvrsti u svojoj veri, jedinstveni i odlučni u svojoj borbi da očuvamo ono što nam je sveto. Danas, više nego ikad, obećavamo da nećemo zaboraviti", poručila je Đedović. 

Izvor: Instagram/ Dubravka Đedović / TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva