:

:

TV Most

clock

Novembar 13, 2019   14:59

0

230

Delegacija Srpske liste u dvodnevnoj poseti Berlinu

Delegacija Srpske liste koju čine predsednik Goran Rakić, potpredsednik Dalibor Jevtić i član predsedništva Bratislav Nikolić doputovala je u Berlin gde će danas i sutra imati niz sastanaka u Bundestagu, Ministarstvu spoljnih poslova i Kancelariji kancelarke Merkel.

Najpre će se delagacija sastati sa više poslanika u Bundestagu, zatim u Kancelariji kancelarke Angele Merkel sa njenim savetnikom gospodinom Lutenbergom, dok će se u Ministarstvu spoljnih poslova sastati sa specijalnom izaslanico i šeficom Kancelarije za jugoistočnu Evropu gospođom Šutc i njenim saradnicima. Teme sastanaka sa zvaničnicima Nemačke biće trenutne političke okolnosti i situacija nakon izbora, kao i položaj srpskog naroda na Kosmetu, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić će se drugog dana posete Berlinu, u četvrtak 14. novembra, sastati sa specijalnim izaslanikom za dijalog Beograda i Prištine predsednika Amerike Donalda Trampa, ambasadorom SAD-a u Berlinu gospodinom Ričardom Grenelom.

O detaljima posete i sastancima Srpska lista će naknadno obavestiti javnost.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listasaopštenjeNemačkanajava
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva