:

:

TV Most

clock

Februar 18, 2022   17:41

0

132

DF: Mi smmo najveća žrtva progona Đukanovića i Katnića

Demokratski front saopštio je danas da je taj savez najveća žrtva progona koji su organizovali Milo Đukanović i Milivoje Katnić i to što je, kako kažu, glavni specijalni tužilac penzionisan, njima ne znači mnogo, jer on je počinio toliko krivičnih dela da će morati da se suoči sa zakonom i da bude procesuiran.

Iz DF-a ističu da je Katnić vrlo "temeljno" i ,"savesno" obavljao svoj posao "sluge Mila Đukanovića, a posebno ono glavno zaduženje - da zaklonjen i zaštićen državnim aparatom vrši siledžijski i nesojski državni teror nad DF-om, njegovim liderima i funkcionerima".

Podsećaju da su lideri DF-a Katniću u sudnici, tokom procesa za tzv. "državni udar", poručili da će se kad tad suočiti i sa ljudskim i sa Božjim sudom.

"Jano je da je došlo vreme da odgovara taj koji je, zbog očuvanja vlasti jednog čoveka i njegove mafije, bio spreman na svako podmetanje, ucenu, nameštaljke, na sve ono što ne bi uradio niko pošten, častan i profesionalan. A, Milo Đukanović je pronašao upravo jednog takvog da čuva njegov kriminalni režim”, navode iz DF-a.

Kako ističu iz DF-a, ovih dana su videli i tu metamorfozu Milivoja Katnića, koji se od jednog, kako kažu, kabadahije i siledžije, u susret penzionisanju, pretvara u sitnu, preplašenu muvu koja maltene plače i zapomaže nad činjenicom što gubi funkciju, pa traži rupe u zakonu, preti Strazburom, i tako dalje.

“Mi u DF smo izdržali progon, torturu i organizovani državni teror koji nije doživela nijedna politička organizacija u Evropi u poslednjih pola veka, ali smo izdržali sve, nismo se predali, pokleknuli, i u konačnom smo, pored svega, uspeli da budemo ključni nosioci pobede nad diktaturom i njenim slugama u tužilaštvu, sudstvu, ANB, policiji", poručili su iz DF-a i istakli:

"Sada je vreme za pravdu, a ruka pravde mora doći i po Milivoja Katnića, kao i po njegovog šefa Mila Đukanovića i druge iz toga sistema zla, jer, u suprotnom, Crna Gora ne može postati slobodna i pravna država”.

Izvor: T a n j u g

Demokratski frontCrna GoraĐukanovićKatnić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva