:

:

TV Most

clock

Novembar 29, 2020   10:59

0

154

Dimitrijević: Preduzete su sve epidemiološke mere i glasanje protiče bez problema

Predsednik Opštinske izborne komisije Severne Mitrovice Slobodan Dimitrijević rekao je za Kosovo Onlajn da izbori protiču bez većih problema i da očekuje da će tako biti do kraja dana.

Dimitrijević je istakao da su biračka mesta otvorena na vreme i da je odziv građana u prvim satima dobar.

"Pravo glasa na ovim izborima ima 23.313 upisanih birača i kao što se može videti preduzete su sve epidemiološke mere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa i za sada sve protiče u najboljem mogućem redu, a nadam se da će tako ostati do kraja dana. Pozivam sve birače da dođu i ispune svoju građansku dužnost“, rekao je Dimitrijević.

On je istakao da će svi oni građani koji ne budu imali maske i rukavice, iste dobiti pri ulasku u birački centar, tako da se i na taj sprečava mogućnost širenja koronavirusa.

Dimitrijević je podsetio da se sva biračka mesta zatvaraju u 19 časova, nakon čega će se na svakom biračkom mestu prebrojati glasački listići.

"Nakon brojanja glasačkih listića i popunjavanja obrazaca, izborni materijal se prenosi u depo koji je u sali Tehničke škole ,Mihailo Petrović – Alas‘, a nakon toga i u Centar za registraciju i brojanje glasova u Kosovo Polje“, rekao je Dimitrijević.

Izvor: Kosovo Online

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva