:

:

TV Most

clock

Februar 25, 2021   12:25

0

28

Dobra saradnja Srbije i Turske u oblasti saobraćaja

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović primila je danas ambasadora Turske u Srbiji Tanžua Bilgiča u oproštajnu posetu i zahvalila mu na doprinosu koji je dao uspešnoj saradnji dveju zemalja u prethodnom periodu, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike.

 

”Zajedno smo otpočeli mnogo važnih projekata, kao što su izgradnja auto-puta Sremska Rača - Kuzmin i rekonstrukcija puta koji povezuje Novi Pazar i Tutin. Hvala vam na dobroj saradnji i velikom ličnom doprinosu uspešnoj realizaciji zajedničkih projekata. Očekujem da ćemo nastaviti dobru saradnju dve zemlje i u resoru rudarstva i energetike, kao što smo imali u resoru saobraćaja. Srbija je otvorena za nove investicije u ovom sektoru, na čemu radimo i kroz nove zakone koje pripremamo i novi plan investicija”, rekla je Mihajlovićeva.

Ambasador Bilgič zahvalio je potpredsednici Vlade na svemu što je, uz njen veliki doprinos, urađeno u zajedničkim projektima dveju zemalja u prethodnom periodu, posebno u oblasti infrastrukture i saobraćaja, i poželeo joj uspeh i u novom resoru.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?