:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Januar 27, 2021   12:19

0

266

Dodela paketića i obeležavanje Savindana u PU “Danica Jaramaz”

Pomoćnica direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića za planiranje i realizaciju infrastrukturnih projekata Jelena Stojković i Ivan Vujić, pomoćnik Sektora za finansijske poslove uručili su povodom Savindana poklon paketiće mališanima Predškolske ustanove “Danica Jaramaz” u Kosovskoj Mitrovici. Obeležavanju Svetog Save prisustvovao je i predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić.

Direktorka ustanove Gorica Marinković gostima je poželela dobrodošlicu, rekavši da su tu da obraduju mališane i izmame im osmeh.

“U toku je instalacija kamera u sva tri objekta, zahvaljujući Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Biće veća bezbednost dece. Kamere se instaliraju u centralnom objektu, Bošnjačkoj mahali i gde su deca na četvoročasovnom boravku u predškolskom. Važno je da kažem da smo mi u prethodne tri godine dobili proširenje od hiljadu kvadrata, nemamo dece na listi čekanja i sva upisana deca mogu da borave. Radimo nesmetano i nemamo problema rekla je Marinković i čestitala praznik Svetog Save.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKancelarija za KiMJelena StojkovićIvan VujićAleksandar SpirićPU
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva