:

:

TV Most

Foto: Facebook/Leposavić portal

clock

Februar 07, 2021   21:53

0

57

Dodeljen građevinski materijal i paketi pomoći meštanima sela Borčane

Gradonačelnik opštine Leposavić Zoran Todić i kandidat Srpske liste za poslanika Slavko Simić sa saradnicima obišli su meštane sela Borčane jednog od najudaljenijih sela u opštini Leposavić. 

Kako je objavljeno na fejsbuk profilu Leposavić portal, oni su tom prilikom uručili pakete pomoći u vidu osnovnih životnih namirnica  i sredstava za higijenu, i obišli tri domaćinstva kojima je opština Leposavić u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju obezbedila građevinski materijal za potrebe opremanja stambenih objekata, a sve  u cilju stvaranja boljih i kvalitetnijih uslova za život.

U razgovoru sa meštanima upoznali su se sa problemima kao i mogućnostima za njihovo rešavanje. 

Predstavnici lokalne samouprave su istakli, da su svakodnevno na terenu, da u razgovoru sa meštanima identifikuju nagomilane probleme koji godinama nisu rešavani, kao i da prema tome prave plan i program budućih aktivnosti opštine Leposavić.

Todić i Simić su istakli da će se truditi da u narednom periodu u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, pomognu svakom selu, svakom srpskom domaćinu, i stvore što bolje uslove za život i rad, održivi ostanak i opstanak na ovim prostorima.

Meštani sela Borčane, istakli su da je današnja poseta od izuzetnog značaja za njihov dalji opstanak, i da se nadaju da će nastaviti dobru saradnju sa opštinskim rukovodstvom, koje im pruža nesebičnu pomoć i podršku.

Ovom prilikom uputili su reči zahvalnosti Kancelariji za Kosovo i Metohiju na čelu sa Petrom Petković i predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću koji su im, zajedno sa opštinom Leposavić, omogućili da poboljšaju stambene uslove i reše dugogodišnje probleme.

Takođe, izrazili su uverenje da će srpski narod na Kosovu i Metohiji, 14.februara izaći u velikom broju i da će pružiti do sada najveću podršku Srpskoj listi, jer država Srbija nema alternativu.

 

Додељен грађевински материјал и пакети помоћи мештанима села Борчане Градоначелник општине Лепосавић Зоран Тодић и...

Posted by Leposavic Portal on Sunday, February 7, 2021

Izvor: TV Most/Leposavić portal

KiMTodićSimićLeposavićBorčaneKancelarija za KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?