:

:

TV Most

Foto: Facebook/Leposavić portal

clock

Februar 07, 2021   21:53

0

302

Dodeljen građevinski materijal i paketi pomoći meštanima sela Borčane

Gradonačelnik opštine Leposavić Zoran Todić i kandidat Srpske liste za poslanika Slavko Simić sa saradnicima obišli su meštane sela Borčane jednog od najudaljenijih sela u opštini Leposavić. 

Kako je objavljeno na fejsbuk profilu Leposavić portal, oni su tom prilikom uručili pakete pomoći u vidu osnovnih životnih namirnica  i sredstava za higijenu, i obišli tri domaćinstva kojima je opština Leposavić u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju obezbedila građevinski materijal za potrebe opremanja stambenih objekata, a sve  u cilju stvaranja boljih i kvalitetnijih uslova za život.

U razgovoru sa meštanima upoznali su se sa problemima kao i mogućnostima za njihovo rešavanje. 

Predstavnici lokalne samouprave su istakli, da su svakodnevno na terenu, da u razgovoru sa meštanima identifikuju nagomilane probleme koji godinama nisu rešavani, kao i da prema tome prave plan i program budućih aktivnosti opštine Leposavić.

Todić i Simić su istakli da će se truditi da u narednom periodu u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, pomognu svakom selu, svakom srpskom domaćinu, i stvore što bolje uslove za život i rad, održivi ostanak i opstanak na ovim prostorima.

Meštani sela Borčane, istakli su da je današnja poseta od izuzetnog značaja za njihov dalji opstanak, i da se nadaju da će nastaviti dobru saradnju sa opštinskim rukovodstvom, koje im pruža nesebičnu pomoć i podršku.

Ovom prilikom uputili su reči zahvalnosti Kancelariji za Kosovo i Metohiju na čelu sa Petrom Petković i predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću koji su im, zajedno sa opštinom Leposavić, omogućili da poboljšaju stambene uslove i reše dugogodišnje probleme.

Takođe, izrazili su uverenje da će srpski narod na Kosovu i Metohiji, 14.februara izaći u velikom broju i da će pružiti do sada najveću podršku Srpskoj listi, jer država Srbija nema alternativu.

 

Додељен грађевински материјал и пакети помоћи мештанима села Борчане Градоначелник општине Лепосавић Зоран Тодић и...

Posted by Leposavic Portal on Sunday, February 7, 2021

Izvor: TV Most/Leposavić portal

KiMTodićSimićLeposavićBorčaneKancelarija za KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva