:

:

TV Most

Foto: AP

clock

Mart 10, 2021   20:26

0

69

Dodik: BiH ne funkcioniše, treba razmišljati o mirnom razlazu

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je da je specijalnom predstavniku Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmeru rekao da BiH ne funkcioniše i da bi trebalo razmišljati o mirnom razlazu.

Takođe, kako je naveo, preneo je Palmeru da se RS protivi dolasku Visokog predstavnika, te da takav stav Srpske i njenih institucija mora da se poštuje.

"Rekao sam mu i da BiH ne funkcioniše i da treba da razmišlja o tome da se mirno raziđe. Rekao sam mu da bi to mogla biti ozbiljna alternativa o kojoj treba razmišljati", naveo je Dodik u Skupštini gde se razgovaralo o radu Visokog predstavnika.

Dodik je, naime, pojasnio da se na posebnoj sednici skupštine brani pravo Republike Srpske da se visoki predstavnik bira u skladu sa Aneksom 10 Dejtonskog sporazuma koji definiše način njegovog izbora tako da se s time slože i da to traže zemlje potpisnice aneksa, među kojima je i Srpska.

On je zahvalio svim učesnicima u skupštinskoj raspravi i dodao da treba podržati predložene zaključke u vezi s ovom tačkom dnevnog reda.

Dodik je rekao da je opozicija Srpske na današnjoj posebnoj sednici u parlamentu iznela brojne laži pa je napustila sednicu, iako se radi o važnim pitanjima.

Takvi postupci najbolje govori o opoziciji, zaključio je.

Izvor: T a n j u g

Milorad DodikRepublika SrpskaBiH
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?