:

:

TV Most

clock

Oktobar 07, 2021   9:21

0

105

Dodik dao rok gradonačelniku Prijedora da do podne odstupi sa funkcije

Lider SNSD i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik zatražio je od gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića da danas do 12 sati podnese ostavku, zbog kompromitujućih fotografija objavljenih u medijima.

"Očekivao sam da ću kao predsednik stranke, koja Vas je zajedno sa građanima Prijedora dovela do mesta gradonačelnika, čuti ili pročitati jasan demanti na sadržaje koje poslednjih dana možemo da vidimo u javnosti, a nisu dostojni funkcije koju obavljate, ni godina koje imate. Pošto je izostalo Vaše jasno ograđivanje od sadržaja koje je javnost mogla da vidi, a koji nisu dozvoljeni ni sa stanovišta javnog morala ni pravila ponašanja koje SNSD neguje, u obavezi sam da Vas pozovem da odstupite s funkcije koju obavljate", poručio je Dodik Pavloviću, preneli su banjalučki mediji.

Dodik je naveo da je Pavlović u poslednjih nekoliko dana, objavljivanjem po njega kompromitujućih fotografija, izgubio autoritet i ugled među svojim sugrađanima koji su ga birali i bacio ljagu na hiljade pristojnih i odgovornih članova SNSD-a kako u Prijedoru, tako i u ostatku Republike Srpske.

Mediji u BiH su ranije objavili bizarne fotografije Pavlovića iz toaleta na kojima on u čudnom stanju pije više tableta, povraća i leži pored wc šolje.

Izvor: Танјуг

DodikDalibor PavlovićPrijedor
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva