:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Maj 22, 2021   11:18

0

50

Dodik: Formirati pravni tim za srpsku imovinu u FBiH

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da u Federaciji BiH pokušavaju da otmu srpsku imovinu i da u okviru Srpske pravoslavne crkve treba formirati pravni tim koji bi se bavio pravnim pitanjima i reagovao na donošenje određenih propisa.

Dodik je na konferenciji o zaštiti imovine Srba u FBiH u Trebinju rekao da su problemi Srba u Federaciji BiH ozbiljni, da tamošnji organi, prethodno pripremajući političku satanizaciju Srba, pokušavaju da na nedozvoljen način otuđe imovinu zato što u nekim slučajevima Srbi ne mogu da se pojave iz različitih razloga.

Istakao je da u Republici Srpskoj nikom ništa nije oteto, da je građen auto-put i da je "veoma debelo" plaćana zemlja preko koje prelazi, bez obzira da li se radilo o Srbima ili drugima, što u FBiH nije slučaj.

"Moramo da se izborimo za to da pravo na imovinu ne zastareva, pogotovo nakon ovih dešavanja u ratu, kao što je bilo to u Republici Srpskoj", naglasio je Dodik, prenosi RTRS.

Smatra da u okviru institucije koja je dostupna svim ljudima, SPC, treba formirati pravni tim koji će podržati vlade Srbije i Republike Srpske, a koji bi se bavio pravnim pitanjima i reagovao na donošenje određenih propisa.

Izvor: T a n j u g

Milorad DodikRepublika SrpskaFederacija BiH
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?