:

:

TV Most

clock

Decembar 13, 2023   12:45

0

72

Dodik: Glasaću za SNS, bilo bi dobro da SNS osvoji i republičku i lokalnu vlast

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će izaći na izbore u Srbiji i glasati za SNS i da bi bilo dobro da SNS ima vlast i na nivou republike i lokala.

"Ne mogu izdajnici kod Srba prolaziti. Zato ću izaći na izbore u Srbiji i glasaću za SNS. Bilo bi dobro da SNS ima i republičku i lokalnu vlast, jer vidimo da se Srbija stalno gradi. Tu je Beograd na vodi, nova železnička stanica, auto-putevi i drugi veliki projekti. Političari se mere po onome što ostane iza njih", rekao je Dodik za TV Hepi.

Dodik je rekao da je Republika Srpska zainteresovana za jaku Srbiju i da je za nju ona inspiracija i snaga.

Naglasio je da je Srbija matična zemlja svih Srba, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostvario i omogućio da ona bude moćna i jaka.

"Ne možete narodu zabraniti nešto tako snažno, a to je ljubav prema Srbiji", naglasio je Dodik.

Predsednik Republike Srpske je istakao da je Aleksandar Vučić prvi srpski predsednik koji je uspostavio konkretne vidove saradnje i pomoći Republici Srpskoj.

On je podsetio da Srbija novčano pomaže opštine, izgrađene su brojne škole, vrtić i i drugi objekti.

Dodik je naglasio da je Srbija danas istovremeno i snažna, ali i najdemokratskija zemlja.

"Imate ljude koji konstantno rade i pričaju protiv Srbije, a koje finansira Zapad, s ciljem da naprave Srbiju nestabilnom, jer im ne odgovara kada je stabilna i jaka", rekao je Dodik.

Vučić: Zahvalio sam Dodiku na želji da politika koju sam predstavljao pobedi

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da je danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom imao odličan razgovor kao i da mu je zahvalio na želji da politika koju je predstavljao odnese pobedu na nedeljnim izborima u Srbiji.

"Odličan razgovor sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Svakako, naš poslednji susret pred izbore 17.decembra. Zahvalio sam se predsedniku Dodiku na izuzetnoj saradnji u prethodnom periodu, a posebno na iskazanoj želji da politika koju sam predstavljao u Srbiji odnese pobedu na nedeljnim izborima", napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik je naveo i da su zajedno konstatovali "da Srbija ne sme da stane".

Izvor: T a n j u g

DodikSNSizbori u Srbiji
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva