:

:

TV Most

Foto: EPA / EFE

clock

Februar 03, 2024   19:27

0

55

Dodik najavio kandidaturu za predsednika Republike Srpske

Republika Srpska želi prijateljske odnose sa svima, poručio je predsednik SNSD-a Milorad Dodik i najavio kandidaturu za sledeći mandat predsednika Srpske.

Dodik je rekao na sednici Glavnog odbora stranke u Srpcu da SNSD ima istorijsku odgovornost, kao i da se neće sklanjati pred raznim pretnjama.

,,Sav život sam posvetio borbi za Republiku Srpsku. Na sudu sam završio zato što sam kao neposlušan. Neću otići odavde, ostaću ovde i spreman sam da se žrtvujem za Republiku Srpsku kao čovek i političar", poručio je Dodik, prenela je Srna.

On je istakao da se nikada više na ovim prostorima neće pojaviti partija koja je jaka kao SNSD, kao i da se ova stranka treba prilagoditi ljudima na terenu.

Dodik je rekao da je SNSD u proteklom periodu učinio sve da očuva dobru strukturu i da će nastaviti tako, uz dodatnu odgovornost.

,,Ponosan sam što sam sve ove godine vaš predsednik. Ako Glavni odbor odluči, ja najavljujem kandidaturu i za sledeći mandat predsednika Republike", rekao je Dodik.

Na sednici GO SNSD-a, izabrani su potpredsednici i generalni sekretar, te presedništvo stranke. Izabrano je i pet potpredsednika stranke. 

Izvor: T a n j u g ; foto: EPA / EFE

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva