:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Januar 04, 2019   11:39

0

138

Dodik: Našu snagu pokazaće okupljanje 9. januara

Snagu Republike Srpske pokazaće okupljanje građana oko datuma njenog rođenja, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik, i istakao da je 9. januara važno svetu poslati sliku o Republici koja se voli.

"Veoma je važno da na obeležavanje Dana Republike dođu i Banjalučani i građani iz cele Republike Srpske i svi Srbi u blizini da budemo zajedno. Dolazak građana jeste ono što će učiniti taj dan značajnim. Okupljanje će pokazati našu snagu. Dan Republike je dan svih ljudi koji ovde žive", rekao je Dodik za Alternativnu TV.

Posebno je, rekao je, važno da na proslavu Dana Republike izađu Banjalučani da bi o svom gradu poslali drugačiju sliku od one iz prethodnih dana.

"To će biti mera odnosa Banjalučana prema Banjaluci, koji vole ovaj grad i koji ga doživljavaju svim srcem i dušom", istakao je Dodik.

Navodeći da je ponosan na narod kojem pripada i na njegove vrednosti, predsedavajući Predsedništva BiH čestitao je svim Srbima i Dan Republike i predstojeći Božić, sa željom da proslave zajedno, u zdravlju, sreći i ljubavi.

Izvor: Танјуг

DodikRepublika Srpska
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva