:

:

TV Most

Foto: TAНЈУГ

clock

Oktobar 14, 2021   9:56

0

121

Dodik: Posljednji trenutak, obuzdati snage pod kontrolom Prištine

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je napad na goloruki srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini, koji su izvele snage pod kontrolom Prištine, a pred očima međunarodnih vojnih snaga raspoređenih na Kosovu, uzdrmala je ne samo Kosovo i Metohiju već i sve prostore u regionu gde žive Srbi.

"Takvo ponašanje nema opravdanje, i ukoliko međunarodna zajednica ne zaustavi divljanje kosovske policije biće odgovorna za sve što bi moglo da se desi u budućnosti", rekao je Dodik u izjavi za Srnu.

Upitan da prokomentariše poslednja dešavanja u ovoj južnoj srpskoj pokrajini, Dodik je naglasio da Dodik: Posljednji trenutak da se obuzdaju snage pod kontrolom Prištine Srbija i Srbi nisu učinili ništa da bi došlo do nemilih scena koje su se mogle videti i poslednji je trenutak da se obuzdaju snage pod kontrolom Prištine.

"Upotreba vatrenog oružja, ranjavanje ljudi na severu Kosova i Metohije nisu slike koje se više smeju dopustiti ni na Kosmetu, ni na bilo kojoj tački regiona i šire", rekao je Dodik.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva