:

:

TV Most

Foto: TAНЈУГ

clock

Oktobar 14, 2021   9:56

0

70

Dodik: Posljednji trenutak, obuzdati snage pod kontrolom Prištine

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je napad na goloruki srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini, koji su izvele snage pod kontrolom Prištine, a pred očima međunarodnih vojnih snaga raspoređenih na Kosovu, uzdrmala je ne samo Kosovo i Metohiju već i sve prostore u regionu gde žive Srbi.

"Takvo ponašanje nema opravdanje, i ukoliko međunarodna zajednica ne zaustavi divljanje kosovske policije biće odgovorna za sve što bi moglo da se desi u budućnosti", rekao je Dodik u izjavi za Srnu.

Upitan da prokomentariše poslednja dešavanja u ovoj južnoj srpskoj pokrajini, Dodik je naglasio da Dodik: Posljednji trenutak da se obuzdaju snage pod kontrolom Prištine Srbija i Srbi nisu učinili ništa da bi došlo do nemilih scena koje su se mogle videti i poslednji je trenutak da se obuzdaju snage pod kontrolom Prištine.

"Upotreba vatrenog oružja, ranjavanje ljudi na severu Kosova i Metohije nisu slike koje se više smeju dopustiti ni na Kosmetu, ni na bilo kojoj tački regiona i šire", rekao je Dodik.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?