:

:

TV Most

clock

Oktobar 07, 2021   21:14

0

138

Dodik: Poziv svim Srbima da se okupe oko Srpske liste

Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, govorio je jutros za Pink o aktuelnoj situaciji u BiH, Srbiji i regionu, ali se osvrnuo i na lokalne izbore na Kosovu i Metohiji i pružio podršku Srpskoj listi.

Dodik je naveo da je kriza u BiH permanentna, da BiH nikada nije bila jedinstvena ako nije neka sila to nametala. Bosnom su, kazao je, nezadovoljni Srbi i Hrvati, dok muslimani hoće centralizovanu BiH.

Srbija je danas najmoćnija zemlja na Balkanu, vođena politikom Aleksandra Vučića, vraćeno je Kosovo ponovo na scenu, to je bila izgubljena tema pre 10, 15 godina.

Povodom lokalnih izbora na KiM Dodik nedvosmisleno daje podršku Srpskoj listi.

"Najbolji uspeh Srpskoj listi i poziv svim Srbima da se okupe oko Srpske liste i da se nikad ne umore od borbe. Ova borba mora da bude politička, da se okupljaju oko naših predstavnika. Imate i one izdajnike koji se predstavljaju kao Srbi i popunjavaju neka formalna mesta tamo, ja to viđam svakoga dana u BiH. Kod nas imate situaciju da se neki Mustafa predstavlja kao Hrvat ili Srbin i zauzima neka mesta u Federaciji. Tako nešto će biti, ili već postoji i na Kosovu i Metohiji", rekao je Dodik za Pink.

Izvor: Pink

Milorad DodikBiHSrpska listaKiMlokalni izbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva