:

:

TV Most

Foto: AP

clock

Jun 23, 2019   15:30

0

227

Dodik: Samo jedinstvo naroda može da sačuvati Srpsku

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas na Dugoj Njivi kod Modriče, na obeležavanju 27 godina od vojne operacije "Koridor života", da bez države za Srbe na ovim prostorima nema slobode i da samo jedinstvo naroda može sačuvati Srpsku.

 

Dodik je istakao da je vojna operacija "Koridor života" bila veličanstvena i da su probojem koridora pre 27 godina ujedinjeni delovi Republike Srpske i Srbije, čime je spojen srpski narod.

"To je dokaz da niko nije mogao da spreči našu povezanost sa maticom Srbijom. Neprijatelji to i danas pokušavaju, ali neće uspeti ", rekao je Dodik i dodao da je važno obeležavati dane borbe Srba na ovim prostorima za slobodu.

On je rekao da je neprihvatljivo da se BiH gradi na štetu Srba i da se pokušava razvlastiti srpski narod.

"Samo jedinstvo naroda može očuvati Srpsku i niko drugi. Smrtonosni udarac Srpskoj mogu zadati samo oni među nama u smislu da podanički prodaju naš nacionalni interes drugima, ali to neće uspeti", poručio je Dodik.

On je naglasio da treba vrednovati sve one koji se bore za srpsku slobodu koja nikada nije bila na štetu drugih naroda.

"Srpska će opstati samo na osnovu ljubavi naroda prema njoj jer je Republika neupitna", rekao je Dodik.

On je istakao da Srbima treba BiH koja će poštovati Srbe kao i druge narode, ali i njihov identitet karakter, tradiciju.

Izvor: T a n j u g

DodikRepublika SrpskaKoridor života
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva