:

:

TV Most

clock

Februar 14, 2020   10:14

0

65

Dodik: Srbija da nastavi jačanje političke i ekonomske stabilnosti

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću 15. februar, Dan državnosti, sa željom da Srbija nastavi da jača svoju političku i ekonomsku stabilnost, te da afirmiše regionalni i međunarodni položaj.

Dodik je naglasio da je snažna, stabilna i prosperitetna Srbija od velike važnosti za mir i napredak celog regiona.

"Povodom ovog velikog praznika - Dana državnosti Republike Srbije, čast mi je i zadovoljstvo da Vama i svim građanima Srbije uputim najiskrenije čestitke i poručim da Srbija u Republici Srpskoj uvek ima iskrenog i pouzdanog saradnika i prijatelja, jer nas povezuju snažne i neraskidive veze, prošlost, a verujem i svetlija budućnost", istakao je Dodik.

On je izrazio želju da se razvijaju, jačaju i unapređuju prijateljski odnosi Srbije, Republike Srpske i BiH na zadovoljstvo i u zajedničkom interesu svih, jer je saradnja od strateškog značaja za zemlje regiona i njihov napredak u svakom smislu, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

"Još jednom Vama, rukovodstvu i svim građanima Srbije želim prosperitet i stabilnost, uz nadu da ćemo zajedničkim zalaganjem i delovanjem ovaj region povesti na put napretka", poručio je srpski član Predsedništva BiH.

Izvor: T a n j u g

Milorad DodikBiHDan državnosti Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva