:

:

TV Most

clock

Mart 03, 2024   18:06

0

59

Dokle god Kurti napada Srpsku listu, to je dokaz da radimo u interesu srpskog naroda

Srpska lista je saopštila danas da Aljbin Kurti, svestan da njegovi puleni nemaju nikakvu podršku srpskog naroda,  nastavlja da laže u nameri da blati Srpsku listu koja nikada nije i neće biti poslušnik nikome u Prištini, već verni borac za prava srpskog naroda i protivnik Kurtijevom planu o proterivanju srpskog naroda. 

"Kurtija i njegov režim pogađa aktivno delovanje Srpske liste da se međunarodnim predstavnicima i evropskoj i svetskoj javnosti ukaže na fašističke namere Prištine koji vode etničkom čišćenju srpskog naroda sa svojih vekovnih ognjišta. 

Nakon otimanja srpske zemlje, upucavanja srpske dece i građana, kršenja prava na lečenje i obazovanje, odluka o zabrani vakcinacije odluka o ukidanju dinara je poslednji element plana Aljbina Kurtija kojim se čini zločin protiv čovečnosti, jer se naši sunarodnici stavljaju u takav položaj da ne mogu da opstanu kao nacija na Kosovu i Metohiji. 

Pokušao je Kurti da lažnim optužbama, montiranim postupcima i institucionalnim nasiljem oslabi položaj Srpske liste. Čak je u politički život uveo neke ljude koji su poznati po korišćenju narkotika u radno vreme, pored njegovih specijalaca i njegovog lažnog gradonačelnika. Ipak njegov plan nije uspeo. Srpska lista je i dalje najjača politička organizacija srpskog naroda koja je uz svoj narod i svoju državu Srbiju. 

Iznoseći laži o nekakvim aranžmanima Srpske liste sa predsednikom Ruske Federacije, Vladimirom Putinom, Kurti pokazuje nervozu jer članovi Srpske liste imaju otvorena vrata i na istoku i na zapadu. Dok naši predstavnici vode razgovore sa visokim zvaničnicima SAD u sred Vašingtona, Kurti u SAD može samo kao turista, da obilazi muzeje i po nekog albanskog iseljenika. 

Ipak, sve dok Kurti i njegovi satrapi napadaju Srpsku listu to će biti najbolji dokaz da radimo u interesu srpskog naroda", stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaAljbin Kurti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva