:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Mart 06, 2019   10:15

0

320

Đoković i Đere slobodni na startu, Lajović na Danijela

Najbolji srpski teniser Novak Đoković napad na rekordnu šestu titulu na Mastersu u Indijan Velsu kreće iz drugog kola protiv kvalifikanta, odlučeno je žrebom.

Ukoliko uspešno prebrodi prvu prepreku mogao bi da se sastane sa kontroverznim Australijancem Nikom Kirjosem, od kojeg je izgubio oba dosadašnja susreta, a u istoj polovini žreba su još Hrvat Borna Ćorić, Austrijanac Dominik Tim, Grk Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev iz Nemačke...

Tu je i Laslo Đere, dobitnik specijalne pozivnice, s tim da je na startu slobodan, dok u drugoj rundi čeka boljeg iz duela Ilja Ivaška - Gvido Andreoci, dok je u drugom delu kostura Dušan Lajović i za prvog rivala imaće Japanca Tara Danijela, a pobednika čeka Marin Čilić iz Hrvatske.

U toj polovini su još Rafael Nadal (Španija), Rodžer Federer (Švajcarska), Rusi Danil Medvedev i Karen Hačanov, Japanac Kei Nišikori...

Srbija bi mogla da ima još dvojicu predstavnika u glavnom žrebu ako Miomir Kecmanović i Filip Krajinović prebrode poslednje kolo kvalifikacija.

Izvor: Танјуг

TenisMastersIndijan Vels
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva