:

:

TV Most

clock

Maj 16, 2019   10:59

0

171

Đoković startuje u Rimu protiv Šapovalova

Zbog kiše koja je u sredu padala celog dana na turniru masters serije u Rimu otkazani su svi mečevi, pa će većina igrača danas morati dva puta da izlazi na teren. Prvi reket sveta Novak Đoković igraće oko 13 časova meč drugog kola protiv Kanađanina Denisa Šapovalova. Pobednik ovog susreta u sledećem kolu ide na boljeg iz duela Kolšrajber – Čekinato. 

Zbog kiše koja je u sredu padala celog dana, na turniru masters serije u Rimu otkazani su svi mečevi, pa će većina igrača danas morati dva puta da izlazi na teren.

Novak i Denis do sada su se sastali samo jednom, bilo je to na Australijan openu ove sezone, kada je naš predstavnik slavio rezultatom 6:3, 6:4, 4:6, 6:0.

Ukoliko pobedi Šapovalova, Đoković će uveče u trećem kolu igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera ili Italijana Marka Čekinata. Planirano je da to bude poslednji meč na Grendstendu.

Dva puta će na teren izlaziti i Đokovićevi najveći rivali Rafael Nadal i Rodžer Federer. Nadal će prvo od 11:30 igrati protiv Francuza Žeremija Šardija i ako ga savlada na kraju dana će igrati protiv Nikolasa Basilašvilija iz Gruzije.

Federer će na Centralnom terenu igrati pre Đokovića protiv Portugalca Žoao Souze, a potom bi uveče, ponovo pre Đokovića na Grendstendu, igrao protiv Hrvata Borne Ćorića.

Izvor: Танјуг

ĐokovićRimnajava
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva