:

:

TV Most

clock

Oktobar 30, 2021   17:37

0

138

Donacija KFOR-a za popravku krova Omladinskog centra u Velikoj Hoči

Italijanski kontigent KFOR-a podržao je radove na rekonstrukciji krova i oluka na Omladinskom centru u Velikoj Hoči, kao i solarno napajanje strujom za isti objekat, preneo je Radio Goraždevac.

Radovi će biti od suštinskog značaja za mlade ljude iz sela, kojima će ove prostorije služiti za okupljanje i druženje. Primopredaju vredne donacije obavio je komandant Regionalne komande KFOR-a Zapad, pukovnik Andrea Bertako.

Predstavnik Velike Hoče Miroslav Lukić zahvalio se KFOR-u, a posebno italijanskom kontingentu, što su pomogli u ovom značajnom projektu koji će deci iz sela pružiti priliku da se susreću na bezbednim i modernim mestima.

Donacije koje je omogućio KFOR deo su stalne posvećenosti Italije da nepristrasno podrži sve zajednice na Kosovu, bez obzira na njihovu etničku pripadnost, navodi se u saopštenju KFOR-a. Italijanski kontingent misije KFOR, realizacijom projekata civilno-vojne saradnje nastoji da obezbedi ispunjenje zadatka misije po rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija iz 1999. godine, kako bi se garantovao bezbedno i sigurno okruženje za sve zajednice koje žive na Kosovu.

Izvor: Kosovo online/Radio Goraždevac

KiMKFORGoraždevacdonacija

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva