:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Februar 07, 2020   12:07

0

286

Donacija od 16 laptopova za Dom zdravlja Kosovska Mitrovica

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić uručio je danas 16 laptopova Domu zdravlja u Kosovskoj Mitrovici, koji će biti korišćeni za elektronski sistem lekarskih recepata.

Direktorka Dr Miljana Nikolić rekla je da je ovo jedna u nizu donacija od Opštine Kosovska Mitrovica i Kancelarije za Kosovo i Metohiju, koja im je veoma značajna.

“Prošle godine marta meseca, papirni recepti zamenjeni su elektronskim, tako da donacija od 16 laptopova nama je preko potrebna, i od izuzetnog značaja, da bi svi lekari bili snabedeveni. Svesni smo da Kancelarija za Kosovo i Metohiju i predsednik imaju uvek sluha, šta god da je potrebno zdravstvenoj jedinici Domu zdravlja Kosovska Mitrovica. U svakoj situaciji su izašli u susret”, rekla je Nikolić i zahvalila se u svoje, i ime svih zdravstvenih radnika i pacijenata.

Predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić istakao je da je zdravlje građana prioritet i najveća briga. 

“Ono što je jako značajno i veoma važno za zdravstveni sistem, što smo obezbedili ove laptop računare, pokazali da smo u sistemu države Srbije i direktna veza kroz povezivanje i primenu elektronske kartoteke. Ovo je još jedan pokazatelj da država na svim nivoima pokušava da olakša život ovdašnjem stanovništvu, i da će od svega ovoga dobrobit videti cela zajednica, narod i građani Kosovske Mitrovice”.

Država Srbije sveobuhvatnim paketom mera koji je inicirao predsednik Aleksandar Vučić, realizuje se na prostoru Kosova i Metohije, od vrata do vrata, od kuće do kuće, za bolju Srbiju u 2020-2025, istako je Spirić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Aleksandar SpirićDom zdravljaKosovska Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva