:

:

TV Most

clock

Jul 23, 2021   20:04

0

36

Đorđe Joksimović po sedmi put krenuo peške za Beograd

Kragujevčanin Đorđe Joksimović, čije su tri kćerke smeštene u hraniteljsku porodicu, sedmi put je krenuo peške za Beograd.

 

Đorđe Joksimović pred Osnovnim sudom u Kragujevcu vodi postupak protiv Centra za socijalni rad "Solidarnost", za vraćanje roditeljskog prava.

Sledeće ročište je krajem meseca, kaže Joksimović za RTS. Navodi da je Sud je naložio veštačenje, koje u klinici "Laza Lazarević" košta 120.000 dinara.

Joksimović kaže da nema taj novac, a u Beograd ide, kako tvrdi, da bi se ponovo obratio nadležnim institucijama.

"Tvrdi se da želi porodica da se pomogne i sva ta deca, međutim, od toga nema ništa, kada je 120.000 jedno veštačenje, porodica u Srbiji ne može da se izbori, da bi vratila tu svoju decu, niti da čuva svoju decu. Znači, ponovo sam krenuo da se obratim celom rukovodstvu ove zemlje Srbije, da se donese neki zakon, neki red da za porodicu bude većeg uspeha i da deca mogu da žive sa svojom porodicom u Kragujevcu i u Srbiji uopšte", kaže Đorđe za RTS.

Već šest godina Đorđe Joksimović trči do životnog cilja - da vrati decu iz hraniteljske porodice. Došao je do pragova mnogih institucija, a u martu ga je primio i predsednik Aleksandar Vučić. Za sada nema pomaka u njegovom slučaju.

Đorđe Joksimović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?