:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Oktobar 27, 2020   10:50

0

59

Đorđević: Opoziciji jedino ostaje da širi besomučne laži

U trenutku kada je predsednik Aleksandar Vučić najavio pojačanu borbu protiv mafije, kriminala i korupcije, opozicija je već dobro poznate laži potkrepila novim, još besmislenijim, kaže član Predsedništva SNS i ministar za rad Zoran Đorđević.

 

"Formiranje nove Vlade Srbije je na pomolu, svesni da za lopove poput njih nema mesta u istoj, opozicija sve više ''puca po šavovima'' i jedino što im ostaje je širenje besumičnih laži u vezi sa radom predsednika Aleksandra Vučića", naveo je Đorđević.
Kako je saopšteno, Đorđević je rekao da je Srbija zemlja poštenih i vrednih ljudi koji su navikli da radom stiču bogatstvo, te će odluku koju je Vučić doneo svi rado prihvatiti i poštovati, dok Đilasovcima jedino ostaje nada da će moći kao i do sada da krađom dolaze do ogromnog bogatstva, otimajući od naroda.
Naveo je da se postavlja pitanje da li se ti isti Đilasovci dok pričaju o "malverzacijama", "krađama" i nepoštenom radu predsednika Vučića makar u jednom trenutku sete onih svima dobro poznatim 619 miliona evra, koje je upravo, dodaje, ukrao taj isti Đilas.
"Kada nekome ko je navikao da otimanjem od naroda, na lak i nepošten način zgrće ogromno bogatstvo jednog dana stanete na put i krenete u borbu protiv mafije i korupcije onda automatski postajete ''lažov'', ''lopov''", kaže Đorđević.
Smatra da opozicija ne ume drugačije da se bori za vlast, jer je svesna da je za tu funkciju potreban ogroman trud, pošten rad i da narod neće dva puta poverovati u iste laži koje je Đilas prodavao tokom svog mandata.
Poznato je, napominje, da, kada je u pitanju politika predsednika, predaja nikada nije bila opcija, te neće ni sada.
Naveo je da je predsednik Vučić od početka svog mandata pokazao da ne strepi ni od koga, posebno ne od tajkuna.
"Naprotiv. Iskorenjivanje kriminala i korupcije je oduvek bio prioritet politike koju Vučić zagovara, dokaz tome je evidentno smanjenje korupcije iz godine u godinu, a cilj je svakako potpuno iskorenjivanje", istakao je Đorđević.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva