:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Novembar 17, 2019   13:20

0

77

Đorđević sa Udruženjem osoba sa invaliditetom

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa osnivačem i direktorom Udruženja osoba sa invaliditetom "Pobednik“ Momčilom Savićem o dosadašnjoj saradnji i načinima za njeno unapređenje.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Đorđević je rekao da resorno Ministarstvo svake godine izdvaja sve više sredstava za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom i da su poboljšanje njihovih uslova života i bolja integracija u društvo jedan od prioriteta rada, kako sada, tako i u budućnosti.

"’Pobednik’ je udruženje koje može da posluži svima kao primer dobrog rada i brige o svojim članovima. Zaista želimo da im, koliko je to naravno u našim mogućnostima i u okviru nadležnosti, pomognemo da svoje usluge podignu na još viši nivo, kako bi njihovi članovi bili još zadovoljniji. Drago nam je da postoji jedno takvo udruženje koje zaista želi da osobama sa invaliditetom pruži sve ono čime im omogućava bolju integraciju u društvo, kvalitetniji društveni život i čini ih jednakim sa svim građanima naše zemlje, za šta se resorno ministarstvo aktivno zalaže“, istakao je Đorđević.

Direktor Udruženja "Pobednik“ Momčilo Savić zahvalio je Đorđeviću na dosadašnjoj podršci i istakao bez podrške resornog ministarstva i lično ministra sigurno ne bi uspeli da pruže svojim članovima usluge na ovakvom nivou.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva