Đorđević se nagodio i priznao krivicu da je lagao o napadu

:

:

TV Most

Foto: FoNet

clock

Decembar 09, 2019   19:16

0

54

Đorđević se nagodio i priznao krivicu da je lagao o napadu

Nesuđeni kupac Megatrenda Dejan Đorđević priznao je danas da je u petak lažno prijavio kako je nad njim izvršeno razbojništvo upadom tri muškarca u stan, jer se ispostavilo da su u pitanju bili vlasnici stana, i zaključio sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvu u Beogradu.

Prema tom sporazumu sa tužiocem, koji je već potvrdio i sud, Đorđeviću je izrečena uslovna osuda od tri meseca zatvora sa rokom proveravanja od jedne godine.

Presuda je postala pravosnažna, jer svi su svi učesnici postupka odrekli prava na žalbu, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Đorđević je navodno trebalo da kupi Univerzitet "Megatrend" od Miće Jovanovića, koji je krajem prošle sedmice saopštio da od prodaje Megatrenda odustaje, jer je prevaren.

Đorđeviću se na teret stavlja krivično delo lažnog prijavljivanja, jer je u petak prijavio da su mu u stan ušla tri nepoznata muškarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povredila.

Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak.

U Tužilaštvu kažu da se protiv D. Đ. vodi više krivičnih postupaka zbog krivičnih dela nedavanje izdržavanja, prevara i zloupotreba službenoj položaja.

Izvor: Танјуг

Dejan ĐorđevićMegatrend
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva