:

:

TV Most

Foto: Ministarstvo za rad

clock

Jul 31, 2019   11:47

0

201

Đorđević: Vansi sa aerodromom "Nikola Tesla" primer drugima

"Rezultati koje ostvaruje kompanija Vansi, koncesionar Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, treba da budu primer drugim kompanijama u Srbiji", rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević u razgovoru sa novopostavljenim generalnim direktorom Aerodroma "Nikola Tesla" Fransoa Berizoom.

Đorđević je, kako se navodi u saopštenju resornog ministarstva, sa Berizoom razgovarao o dosadašnjoj saradnji i planovima za njeno unapređenje.

Ministar je istakao da veruje da će dosadašnje bogato Berizoovo iskustvo doprineti postizanju još boljih rezultata aerodroma i unapređenju saradnje sa Ministarstvom, koja je do sada bila veoma uspešna, kaže se u saopštenju.

"Veoma mi je drago što je baš Vansi kao jedna od najuspešnijih kompanija u ovoj oblasti izabrala da posluje u našoj zemlji. Prijateljstvo Francuske i Srbije, uzajamno poverenje naša dva naroda, kao i lično prijateljstvo dva predsednika Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona su možda najviše doprinela ovoj koncesiji, ali daju i posebnu težinu i odgovornost svih nas da radimo još više kako bi ona bila što uspešnija", rekao je ministar.

Dodaje da dosadašnji rezultati koje ostvaruje ova kompanija na globalnom nivou, kao i način na koji posluje treba da budu primer drugim kompanijama u našoj zemlji.

Berizo je zahvalio ministru na prijemu i istakao da će se lično zalagati da postojeću uspešnu saradnju sa Ministarstvom održi i unapredi.

Kako je naglasio, Srbija i Francuska uvek su bile prijateljske zemlje i pružale su podršku jedna drugoj u svim sferama, a tako će biti i u narednom periodu, navodi se u saopštenju.

Izvor: RTV, T a n j u g

ĐorđevićVansiaerodrom "Nikola Tesla"
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva