:

:

TV Most

Foto: EPA-EFE

clock

Maj 22, 2021   20:44

0

123

Drama u Španiji - Atletiko Madrid je šampion!

Fudbaleri Atletiko Madrida osvojili su šampionsku titulu u prvenstvu Španije. Atletiko Madrid je gostovao Valjadolidu i slavio sa 2:1 u poslednjem kolu LaLige, dok je Real Madrid dočekao Viljareal, gde je bilo 2:1 za Real, ali uzalud.

Prava ludnica, španska serija, nazovite kako hoćete ali strašno zanimljivo poslednje kolo smo dobili u LaLigi i Atletiko Madrid je postao šampion!

Utakmica je počela u dominantnom maniru i za Real i za Atletiko, a onda...

Prvo je u 18. minutu poveo Valjadolid preko Plana, da bi samo dva minuta kasnije i Viljareal poveo protiv Reala u Madridu, kada je Pino postigao gol.

Mučili su se Madriđani, napadali, a njihovi protivnici pretili iz kontri, pa se na poluvreme otišlo sa minimalnim vođstvom Valjadolida i Viljareala, da bi nas u drugom poluvremenu dočekao haos.

Atletiko Madrid je bio veoma agresivan na startu drugog dela utakmice, Suares je imao neke sjajne prilike, ali su u 55. minutu stigle jako loše vesti za njih.

Karim Benzema je pogodio za izjednačenje Reala, što je titulu bacilo u njihovo dvorište, ali je VAR rekao da od toga neće biti ništa, pa samo dva minuta kasnije Korea donosi slavlje Atletiku: 1:1!

Velika radost i ludnica su se još više rasplamsali deset minuta kasnije. Tada je Luis Suares izašao sam pred golmana domaćeg tima i bez ikakvih problema loptu poslao u mrežu za veliki preokret i šampionsku titulu, 2:1.

Real je u finišu uspeo da preokrete. Prvo je Benzema pogodio za 1:1 u 87. minutu, a pet minuta kasnije i Modrić. Sizifov posao...

Atletiko Madrid je šampion Španije!

Izvor: B92

fudbalAtletiko Madridšampion Španije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva