:

:

TV Most

clock

Jun 12, 2019   21:16

0

58

Drašković: Podržavam Vučićeve napore da se postigne istorijski sporazum između Srba i Albanaca!

Predsednik SPO Vuk Draškovic istakao je, gostujući u emisiji "Stav" na TV O2,  da maksimalno podržava napore predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se postigne dogovor i pomirenje izmedju Srba i Albanaca. Draškivic je istakao da je atmosfera u Srbiji takva da je teško biti optimista.

- Ovde svest naroda kreiraju službe bezbednosti, njihovi mediji, njihovi pisci, njihova propaganda koja je tesno povezana sa propagandom ruskih zilota u našoj crkvi, povezanih sa propagandom jastrebova iz Kremlja koji zapravo na Balkanu a naročito u Srbiji žele da stvari drže zamrznutim i da podstrekavaju nastavak mržnji i sukoba jer samo u tome vide šansu za prodor i uticaj Rusije na Balkan.

Predsednik SPO Vuk Drašković je naglasio i da Srpska Crkva i mnogi drugi koji predstavljaju srpsku nacionalnu elitu se pozivaju u 21.veku na neku Lazarevu kosovsku zakletvu koja je izmišljena i koja je mit.

- Po toj zakletvi mi moramo da izginemo na Kosovu jer je zemaljsko carstvo kratko i treba ga prezreti, a nebesko carstvo, carstvo smrti je zauvek i treba ga poštovati. U svim kritičnim razdobljima po nacionalni opstanak naša Crkva se opredeljivala za smrt, a nikad za život. Zbog svega toga ništa dobro ne možemo očekivati. Ja sam preskupu cenu platio 1991 godine, kada sam pisao Miloševiću i kada sam ga preklinjao da prekinemo rat i da Jugoslavija postane konfederacija. Proglašen za nacionalnog izdajnika - izjavio je predsednik SPO i poslednji sef diplomatije SCG Vuk Drašković.

Izvor: Alo.rs

DraškovićVučićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva