:

:

TV Most

clock

Jul 30, 2021   17:58

0

197

Državljanin Srbije koji je uhapšen u Severnoj Makedoniji po poternici Unmika, uhapšen greškom

Državljanin Srbije D. M. (52), raseljeno lice iz Prištine, koji je 7. jula uhapšen u Severnog Makedoniji zbog navodnog ratnog zločina počinjenog na Kosovu i to po poternici Unmika, danas je pušten, nakon što su stigli dokazi da se radi o pogrešnom čoveku, saznaje Kosovo onlajn.

Prema izjavi njegovog advokata Ilije Pop Kostova za Kosovo onlajn, njegov klijent je uhapšen zbog zamene identiteta, to jest zbog istog imena i prezimena sa licem koje je traženo zbog ratnog zločina.

"On je nezakonski bio u pritvoru i od danas je na slobodi po rešenju sudije za prethodni postupak, a na zahtev javnog tužioca. Ustanovljeno je da je uhapšeno pogrešno lice i odmah se pristupilo ukidanju pritvora i njegovom puštanjem na slobodu", rekao je Pop Kostov.

Podsećanja radi, D.M. je uhapšen po prelasku granice, kada se sa suprugom uputio na letovanje u Ohrid. 

Njemu je tada određen ekstradicioni pritvor od 30 dana, i po nalogu dežurnog sudije sproveden je u zatvor u Kumanovu, a advokat uhapšenog D. M. tražio je da njegov klijent bude pošten na slobodu, dok je on sam negirao sve navode iz optužnice gde se tereti za ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda.

Izvor: Kosovo Online

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?