:

:

TV Most

Foto: Novosti online

clock

Januar 23, 2021   15:55

0

185

Đukanović jedini kandidat za predsednika DPS-a

Predsedništvo Demokratske partije socijalista jednoglasno je predložilo da kandidat za predsednika partije bude Milo Đukanović.

U susret 9. Kongresu predloženi su i kandidati za potpredsednika partije – Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

Među kadnidatima za potpredsednika, nema imena dosadašnjeg zamenika predsednika partije Duška Markovića.

"Od ukupno predloženih osam biće izabrano četiri potpredsednika. Takođe, na sednici je ponovljeno opredeljenje da se za dve godine svi predsednici Opštinskih odbora kao i predsednik Partije biraju neposrednim glasanjem od strane partijskog članstva", saopšteno je iz DPS-a.

Kako se navodi, Predsedništvo je konstatovano da "Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost".

U saopštenju se ističe i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim subjektima koji dele te vrednosti i ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja.

Izvor: RTS, Vijesti

Crna GoraĐukanovićDPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva