:

:

TV Most

clock

Oktobar 24, 2022   12:28

0

121

Đukanović: Nova vlada će raditi isključivo u interesu Srbije

Narodni poslanik Vladimir Đukanović smatra da u novu vladu nisu ušli ministri koji bi po njegovoj oceni radije radili za neku drugu zemlju i naglašava da će nova vlada raditi vođena isključivo interesima Srbije.

Dodaje da je teško u današnjim uslovima biti ministar s obzirom na sve ono što očekuje Srbiju i sve izazove sa kojima će u narednom periodu morati da se suočavaju.

"Biti danas ministar ništa nije lepo, već samo gomila problema i dvasetčetvoročasovni rad i nema privatnog života", kazao je Đukanović za Tanjug

Govoreći o novim personalnim rešenjima u novoj Vladi, Đukanović kaže da je uvek dobro menjati tim jer je uvek potrebna neka nova energija, novi pogledi.

"Ne valja kada neko sedi 10 godina u ministarstkoj fotelji i tada se malo srodi sa foteljom, sa tim zanimanjem i smatra da je doživotni ministar. Ovo je nešto što je dobro i mislim da su odlična rešenja, baš sam zadovoljan", kazao je Đukanović.

Navodeći da većinu ministara poznaje, Đukanović ističe da su potpuno lojalni državi i i da će nova vlada raditi samo što je u interesu Srbije.

" Verujem da imamo ljude koji će se u narednom periodu ponašati kao pravi vojnici", naglašava.

Dodaje da mu je drago zbog toga što će ministar biti i Tomislav Žigmanov i jer to, kako kaže, pokazuje "širinu".

Ističe i da je dobro što su pripadnici nacionalnih manjina upravo u ministarstvu za ljudska i manjinska prava.

"Nadam se da će to imati jako dobar efekat", navodi.

Izvor: T a n j u g

Crna GoraMilo Đukanović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva