:

:

TV Most

clock

Avgust 06, 2019   9:23

0

274

Đurić čestitao radnicima i rukovodstvu Trepče Dan rudara

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić čestitao je danas Dan rudara radnicima i rukovodstvu Rudarsko-metalurško-hemijskog kombinata Trepča, kao i svim rudarima u ostalim delovima Srbije. 

Đurić je konstatovao da je težak, rizičan, ali pre svega častan, rudarski posao duboko utkan u višedecenijski razvoj Kosova i Metohije, ali i Srbije u celini, i da bi bez tog kombinata ekonomski napredak u južnoj srpskoj pokrajini bio teško zamisliv. 

„Trepča je, pre svega, naš nacionalni ponos i neodvojivi deo progresa koji ostvarujemo na ekonomskom planu, ali i na svim drugim poljima“, poručio je Đurić. 

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju je izrazio uverenje da će „Trepča“ spremno dočekati predstojeće izazove i kao i do sada davati snažan doprinos razvoju naše države i društva. 

„To će ujedno biti i ohrabrenje i podstrek za opstanak i ostanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji, za otvaranje novih radnih mesta, za bolji socijalni položaj zaposlenih i za sveopšti boljitak“, naveo je Đurić u pismu radnicima i rukovodstvu kombinata.

Izvor: TV Most, saopštenje

ĐurićTrepčaKiMčestitkaDan rudara
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva