:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Decembar 07, 2019   21:04

0

172

Đurić: Đilas više ništa neće rušiti po Srbiji

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić rekao je večeras da Dragan Đilas neće više rušiti ništa po Srbiji, jer mu to neće, pre svega, dozvoliti građani koji se bolno i živo sećaju devastacije naše zemlje u vreme tajkunske vlasti Demokratske stranke.

"Dovoljno je toga srušio dok je bio na vlasti, zajedno sa kriminalnom oligarhijom čija je želja danas da na juriš dovrši rušenje Srbije", saopštio je Đurić.

On je ukazao da su toliko on i politika koju reprezentuje života u Srbiji uništili, zatvorivši i rasprodavši u bescenje više od 4.000 fabrika i preduzeća, da se to ne može nazvati nikako drugačije nego zločinom prema građanima naše zemlje.

"Đilasovo mahnitanje i razmetanje pretnjama u uskom krugu istomišljenika i saučesnika samo svedoči o meri bezdušnosti i beskrupuloznosti i njega i njegove klike, i svaki njegov napad na držovotvorne napore Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke samo je još jedan korak ka neminovnom i definitivnom političkom potonuću i Đilasa i njegovog pokreta za uništenje Srbije", poručio je Đurić.

Izvor: T a n j u g

Marko ĐurićDragan Đilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva