:

:

TV Most

Foto: SNS

clock

Decembar 24, 2018   11:37

0

199

Đurić: Jeremić oborio svetski rekord u broju izgovorenih laži

Jeremićeve laži su pokušaj da se Srbija uvede u neku vrstu vanrednog stanja, u kojem bi njegovi nalogodavci imali prostor za ponavljanje političkog inženjeringa po ugledu na devedesete i rane dvehiljadite godine, jer slobodna i samostalna Srbija očito mnogima smeta, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić.

U saopštenju za javnost Đurić navodi da je Vuk Jeremić danas, gostujući na TV N1, “oborio svetski rekord u broju izgovorenih laži u minuti, a sve u cilju stvaranja društvene nestabilnosti u Srbiji i opšte pometnje u javnosti“.

„Ta količina zlobe, neiskrenosti i zlonamernosti neviđena je pojava na našoj političkoj sceni, ali je razumljiva jer dolazi od čoveka koji svoju moralnu iskvarenost i političku neodgovornost već bezbroj puta dokazao radeći zbog lične promocije i materijalne dobiti protiv državnih i nacionalnih interesa. Jeremićeve laži su pokušaj da se Srbija uvede u neku vrstu vanrednog stanja, u kojem bi njegovi nalogodavci imali prostor za ponavljanje političkog inženjeringa po ugledu na devedesete i rane dvehiljadite godine, jer slobodna i samostalna Srbija očito mnogima smeta“, navodi Đurić.

Đurić poručuje da taj plan neće uspeti, jer “građani su naučili bolne lekcije iz toga što su u jednom trenutku državno kormilo prepustili Jeremiću, Đilasu, Tadiću i ljudima poput njih, koji su krađom i neodgovornošću Srbiju doveli na rub propasti“.

„Nema institucije Srbije na koju Jeremić danas nije bacio blato, nema svetinje na koju nije pljunuo i nema građanina Srbije kojeg na neki način nije uvredio, a on sam je uvreda za kolektivno mentalno zdravlje. Novac iz Katara i od sumnjivih tajkuna i prevaranata čini očigledno da se Jeremić oseća ovako samouvereno i bahato, ali u svom svetu od skupih vina, cigara i delikatesa raznih vrsta zaboravio je da u demokratskom društvu moć daje podrška građana – a on je nikada neće dobiti, pogotovo ne lažima i bahatošću“, navodi se u saopštenju.

Izvor: TV Most, saopštenje

Marko ĐurićSNSSaopštenje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva