:

:

TV Most

clock

Jun 23, 2019   13:44

0

262

Đurić: Jeremićeva jedina dodatna tačka s narodom -želja da ga oguli

Jedina dodirna tačka Vuka Jeremića s narodom je želja da taj isti narod ponovo "oguli, poručuje danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić.

Đurić u saopštenju kaže da su politički nastupi Vuka Jeremića "otužna cirkuska predstava i putujući šou poraženog politikanta, nesposobnog da se suoči sa činjenicom da je prezren, a da je njegova šatra bez publike". 

"Jedina dodirna tačka Saveza za Srbiju s narodom je želja da se narodu ponovo oguli koža sa leđa, i to Jeremiću, koliko god on to želeo, neće proći", uveren je Đurić. 

On ističe da se utisak građana o političkim rezultatima i nasleđu lidera Saveza za Srbiju može sažeti u jednoj rečenici: Spuštasmo se mi na vaše uže, umalo se uže ne pretrže. 

"Jeremić bi, umesto što svojim malobrojnim sledbenicima ispira mozak utopijskim pričama o svetloj budućnosti u koju će nas povesti njegova tajkunska koalicija, treba da položi račune i za gubitak Crne Gore 2006. i nelegalnu secesiju Kosova i Metohije 2008. i za pljačku veka koja se odigrala u režiji onih koji danas predvode Savez za Srbiju", zaključuje Marko Đurić.

Izvor: T a n j u g

ĐurićJeremićSzSKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva