:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Februar 23, 2020   20:47

0

139

Đurić: Kritike SzS kontradiktorne i sumanute

Potpredsednik SNS Marko Đurić ocenio je da je Savez za Srbiju danas učinio nesvakidašnji podvig kritikujući istovremeno predsednika Aleksandra Vučića zbog toga što sa građanima deli informacije o važnim državnim pitanjima, a onda i zbog toga što o istim tim pitanjima ne diskutuje dovoljno u javnosti.

"Kritike Saveza za Srbiju su kontradiktorne i sumanute, kao što je sumanuta i politika te neprincipijelne koalicije", saopštio je Đurić.

Ističe da je predsednik Vučić, svoja očekivanja kada je reč o pritiscima povodom Kosova i Metohije, izneo zato što građani zaslužuju da znaju sa kakvim se iskušenjima naša država suočava na međunarodnom planu, i to je potez odgovornog državnika koji uvažava i poštuje svoje sugrađane.

Za razliku od stranaka i političara okupljenih u Savezu za Srbiju, koji su Srbiju svojevremeno doveli na prag članstva u NATO, bez da su ikada išta pitali građane na tu temu, naša politika je transparentna kada je reč o svim ključnim državnim i nacionalnim pitanjima, kaže funkcioner SNS.

"Kao što je politika stranaka Saveza za Srbiju bila jedna velika laž i obmana građana Srbije, tako je lažna i njihova briga za Kosovo i Metohiju, jer koliko su brinuli svedoči i to što su na jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova reagovali saopštenjem, i što su učinili sve da Prištini pomognu da tu samoproglašenu nezavisnost učvrsti, što i danas nastavljaju da čine", zaključio je Đurić.

Izvor: T a n j u g

Marko ĐurićSzSAleksandar Vučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva