:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Septembar 23, 2020   17:45

0

70

Đurić: Napadi na članove porodice zaštitni znak dela opozicije

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić izjavio je danas da su napadi na članove porodice političkih neistomišljenika postali zaštitni znak dela srpske opozicije, i da to svedoči o njihovoj očajničkoj potrebi da u društvu stvore atmosferu sukoba i linča.

"Kao čovek čiji su se članovi porodice takođe nedavno našli na meti neodgovornih pojedinaca, najoštrije osuđujem prostačke i primitivne napade na Anu Brnabić i njenu najbližu familiju", poručio je Đurić u pisanoj izjavi.

Istakao je da "kada braća, sestre, roditelji, sinovi i kćeri političkih protivnika postanu legitimna meta napada društvo se ne može lako vratiti normalnom demokratskom dijalogu".

"Perfomansi Marinike Tepić samo su dno političkog primitivizma, i deo su duboko promišljene strategije diskreditovanja državnih institucija i rušenja poverenja građana u politički sistem. Ovo je ekstremistički produžetak antisistemskog delovanja neodgovornog dela srpske opozicije", rekao je Đurić.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinike Tepić je ranije danas novinarima iznela tvrdnju da je firma Aseko, u kojoj je jedan od direktora brat premijerke Ane Brnabić, Igor Brnabić, iz budžeta, po više različitih osnova, dobila oko 40 miliona evra.

Kompanija Aseko SEE u Srbiji saopštila je potom da je već danima izložena organizovanoj kampanji koja se protiv nje vodi i ocenila da su netačne i zlonamerne optužbe koje je na račun njenog poslovanja iznela Marinika Tepić.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva