:

:

TV Most

clock

Maj 30, 2020   21:05

0

203

Đurić: Napadi na spot SNS-a dokaz bankrotstva opozicije

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je večeras da "mržnja, neukus i nekultura" u napadima na spot liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", u kome se govori o boljoj budućnosti Srbije, svedoče o "idejnom, kadrovskom i moralnom bankrotstvu u srpskoj nazovi opoziciji".

"Ne brine i ne provocira njih to što predsednik Vučić u našem programskom spotu sa detetom razgovara o budućnosti Srbije, njih vređa to što je Srbija preživela njihovu otimačinu i ideologiju koja se svodila na devizu ''posle nas potop''", Đurić u saopštenju za javnost.

"Porediti predsednika Vučića sa Adolfom Hitlerom zbog toga što se bori za bolju i sigurniju budućnost svakog deteta u Srbiji je vrhunac neukusa opozicione kampanje mržnje i svedoči koliko su ti mrzitelji operisani od svih normalnih emocija, i, osim toga, takvim budalisanjem se vređaju sve žrtve nacizma", ocenio je Đurić.

Prema njegovim rečima, upravo "oni u čijim se kuhinjama kuvaju ovakve bljuvotine sprovode i propagiraju prebijanje i progon neistomišljenika, njihovih porodica i dece, što je upravo metodologija korišćena od fašista i nacista".

"Đilas, Jeremić i njihovi honorarci ne mogu Srbiji da oproste to što ih je preživela i nadživela njihovu politiku rasejavanja naše dece po belom svetu, i što se drznula da sa samouverenošću i optimizmom gleda u budućnost", zaključio je Đurić.

Izvor: Танјуг

ĐurićSNSAleksandar Vučić - Za našu decu
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva