:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Septembar 01, 2019   13:28

0

262

Đurić: Napadi na Vučića i SL, dokaz nervoze Rade Trajković

Potpredsednik SNS Marko Đurić izjavio je danas da svaki napad na predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku listu koji dolazi od iznajmljenih Srba, poput Rade Trajković sa Savskog venca, dokazuje nervozu među njihovim mentorima zbog poverenja koje srpski narod pruža politici predsednika Vučića.

"Gomila gnusnih laži izrečenih od rent-a-Rade u stranim medijima nisu samo njene izmišljotine, već naručene laži izgovorene u interesu onih kojima smeta jačanje Srbije, njena izgradnja i uzdizanje iz blata u koji su našu zemlju bacili Rada i Radini partneri Đilas, Jeremić i Tadić", saopštio je Đurić.

Bez obzira na sve njene gnusne laži, kaže on, Srpska napredna stranka nastaviće da sprovodi politiku predsednika Vučića i bori se za srpski narod na Kosovu i Metohiji, isti onaj narod koji je Rada Trajković ostavila, kako bi "u Beogradu uživala u plodovima svoje kriminalne vladavine".

Kada kaže da opredeljenje Srbije ne treba da bude članstvo u EU već članstvo u NATO, Rada Trajković, prema rečima Đurića, sama priznaje kom jatu jastrebova pripada i uz čiju logističku, finansijsku i svaku drugu pomoć gradi svoju karijeru klevetnika i smutljivca. 

"Antiruska histerija, klevete o umešanosti Srbije u ubistvo Olivera Ivanovića, primitivni personalni napadi na predsednika Vučića, protivljenje rešenjima koje bi u pitanje dovela celovitost teritorije samoproglašenog Kosova, jesu oružje iz arsenala miltantnih evroatlantista, i Rada Trajović bez ikakvog uzdržavanja obelodanjuje odakle crpi inspiraciju i podršku", naveo je fukcioner SNS.

Srbija je neutralna i nezavisna država, i koliko god to Radi Trajković i njenim nalogodavcima smetalo, to će i ostati dok god njeni građani ne odluče drugačije, zaključio je Đurić.

Izvor: T a n j u g

ĐurićSrpska listaVučićRada TrajkovićĐilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva