:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Jul 12, 2019   15:48

0

456

Đurić: Nastavićemo da ulažemo i da se borimo za naš narod

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je na svečanoj sednici poručio da će država Srbija nastaviti da ulaže jer kako je rekao, to omogućava ekonomski opstanak i samim tim ostanak srpskog naroda na ovim prostorima.

“Zajedno smo došli do toga da na mestu gde je bilo stratište, otvaramo jedan moderni, strateški centar, u koji će doći ljudi iz cele Srbije. Došao sam da vam prenesem poruku predsednika Aleksandra Vučića da ćemo i dalje ulagati jer to omogućava ekonomski opstanak i samim tim opstanak srpskog naroda na ovim prostorima. Nastavićemo da se borimo, da radimo za naš narod, za svaki naš dom, za svako ognjište, školu i sa Božjom pomoći da dočekamo neka mnogo bolja vremena” istakao je Đurić.

Opština Zvečan uručila je plaketu opštini Stara Pazova za pomoć u razvoju opštine Zvečan. Plaketa je uručena i Nacionalnoj službi za zapošljavanje filijala Kosovska Mitrovica. Najboljim radnicima opštine uručene su novčane nagrade.

Na poziv rukovodstva opštine Zvečan i predsednika Ivana Todosijevića obeležavanju Dana opštine Zvečan prisustvuju i predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov kao i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev i pomoćnik direktora Damjan Jović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Zvečansvečana sednicaĐurić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva