:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Oktobar 04, 2020   16:37

0

193

Đurić: Obradović uvredama i lažima pokušava da privuče pažnju

Boško Obradović očajnički pokušava da privuče pažnju na sebe tražeći neke inovativne uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića i smišljajući laži o Andreju Vučiću, kaže potpredsednik SNS Marko Ðurić.

Povodom najnovijih optužbi Obradovića na račun predsednika Srbije i njegovog brata, Ðurić je rekao da je izvesno da Boško Obradović "nije mozak bilo čega".

"Njegovi vapaji sa margine ne mogu da ganu čak ni najokorelije mrzitelje Srbije", naveo je Ðurić u saopštenju i dodao da Obradović "tone u opskurnost i zaborav" i da zato očajnički traži neke inovativne uvrede na račun predsednika Srbije i smišlja laži o Andreju Vučiću.

"Obradović nije uspeo da zasluži čak ni naklonost Ðilasove tajkunske klike, jer je potpuno beskoristan, i jedini način da pokuša da ponovo izađe na svetlo političke pozornice je da ekstremizmom i prostaklukom privuče ponekog pristalicu", navodi Ðurić.

Poručio je da je Srbija politički i društveno evoluirala i nepovratno prerasla "tipove" poput Obradovića i njegove "prostačke manire".

"Budući da on očigledno nema kapacitet da to sam shvati, preporučujem da potraži drugo zanimanje", zaključuje Ðurić.

Obradović je ranije danas Andreja Vučića doveo u vezu sa kriminalnim sistemom koji, kako tvrdi, vlada državom, a za SNS kazao da je političko krilo te organizacije.

Izvor: Танјуг

ĐurićVučićBoško Obradović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva