:

:

TV Most

clock

Decembar 17, 2019   21:42

0

214

Đurić: Pacoli je ministar laži i dezinformacija

Bedžet Pacoli je ministar laži i dezinformacija, jer njegovo "ministarstvo", koje ne bi smelo ni da postoji po još uvek važećoj Rezoluciji 1244, laže o svemu, kako o broju država koje su priznale jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, tako i o talasu povlačenja priznanja, saopštio je večeras direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

"Sada, shvativši da je poražen na međunarodnom planu, pokušava da plasira kampanju za povratak u prošlost i kopanje po grobovima, ali samo jedne od strana u sukobu, pokazujući time da je u vernoj službi politike šovinizma i segregacije. Da je i malo mudar, makar bi se pravio da mari i za nedužne žrtve srpskog naroda i drugih nealbanaca, ali je politička klika kojoj pripada toliko ogrezla u mržnji da čak ni to nije u stanju da uradi", ističe Đurić.

On naglašava da je "Pacoli  danas jedan od barjaktara najprimitivnije šovinističke kampanje koja potpuno zanemaruje istorijske činjenice i na krajnje ciničan i nečovečan način negira zločine terorističke UČK". 

"Samo u izvrnutoj realnosti, u kojoj je moguće da Ivan Todosijević bude osuđen na dve godine zatvora zato što je govorio istinu, ljudi poput Pacolija mogu se izdavati za altruiste i pravednike i nekome deliti lekcije o čovečnosti i pravdi", zaključuje Đurić.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Marko ĐurićBedžet Pacoli
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva