:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Decembar 14, 2019   19:30

0

307

Đurić: Pacoli vređa žrtve još jednog od zločina u nizu koji je ostao bez kazne

Cinične bljuvotine Bedžeta Pacolija vređaju žrtve još jednog od zločina u nizu koji je ostao bez kazne, saopštio je večeras Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

 

"Ne prihvatamo učešće u utakmici svakodnevnim prebrojavanjem leševa koju nameće Priština, jer je to politika mržnje koja vodi u nova stradanja.

Pacoli, da je iskreni humanista, a ne cinik i makijavelista, ne bi tako dosledno istrajavao u negaciji zločina koje su njegovi sunarodnici izvršili nad Srbima.

Ako već on i njegovi politički partneri nisu spremni da živim Srbima garantuju jednakopravnost i ljudska prava na Kosovu i Metohiji, mogli bi da pokažu minimum čovečnosti tako što će makar u javnoj komunikaciji pokazati poštovanje za mrtve", stoji u saopštenju.

Đurić je reagovao na tvit odlazećeg kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija koji je optužio Beograd za ubistvo šest srpskih mladića u kafiću “Panda” u Peći pre 21 godinu.

Bedžet Pacoli je izjavio večeras da je Beograd naredio ubistvo šest srpskih mladića u kafiću “Panda” u Peći,za šta su okrivljeni Albanci.

Pacoli se u tvitu obratio  predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kojem je poručio da “objasni roditeljima te dece ubijene u kafiću Panda da su njihovi sinovi žrtvovani kako bi opravdali etničko čišćenje i genocid nad Albancima”.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Marko Đurićkafić Panda PećBedžet Pacoli
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva