:

:

TV Most

clock

Maj 05, 2020   16:16

0

205

Đurić: Prljavi tajkunsko-špijunski propagandni rat

Potpredsednik SNS Marko Đurić osudio je danas najnoviji napad na Danila Vučića, sina predsednika Aleksandra Vučića, i ocenio da takvi napadi pokazuje da pojedini ne biraju sredstva za ostvarivanje svojih političkih ciljeva.

“Novi napad na porodicu Aleksandra Vučića, izveden preko portala KRIK, tužno je svedočanstvo o licemerju i monstruoznosti onih koji ne biraju sredstva za ostvarivanje svojih političkih ciljeva, uvlačeći u svoje prljave pseudonovinarske konstrukte sina predsednika Srbije”, naveo je Đurić u pisanoj izjavi.

Poručio je da pred napadima na sina i porodicu predsednika Aleksandra Vučića neće pokušati da sakriju svoje licemerje ni oni koji su, kaže, ronili krokodilske suze nad Đilasovom sudbinom.

“Branitelji prava dece koji su tronuti skočili u odbranu Đilasove porodice, iako njegovu porodicu niko nije ni klevetao, niti joj je pretio ili je apostrofirao na bilo koji način, ostaće nemi pred ovom sramotom, jer Vučićeva deca valjda u njihovim očima nisu deca i nemaju pravo da budu pošteđena prljavštine politike koju oličava upravo Đilas”, navodi Đurić.

Kako kaže, svima je danas jasno da ovaj prljavi tajkunsko-špijunski propagandni rat za cilj ima srozavanje demokratije u Srbiji, obezvređivanje demokratske volje građana i stvaranje nestabilnosti u zemlji.

Izvor: Танјуг

ĐurićSNSDanilo Vučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva