:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 20, 2019   8:00

0

114

Đurić: Tahiri laže, dokument tužilaštva je originalan

Abelard Tahiri je ministar nepravde i laži, a dokumentacija koja je u četvrtak predstavljena javnosti ne da nije lažna, već je u pitanju originalni dokument tužilaštva tzv. Kosova, službenim putem dostavljen braniocima utamničenih Srba, izjavio je  direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, reagujuću na tvrdnje kosovskog ministra pravde Tahirija da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao lažnu dokumentaciju u vezi sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića.

"Jedino što jeste lažno je optužnica protiv Srba i države Srbije koju sa svojim satelitima svakoga dana podiže u medijima. On svojim lažima demantuje čak i sopstvenog tužioca Sulja Hodžu koji je potvrdio da je iskaz Rada Trajković dala i da jeste zatražio (upravo aktom predstavljenim javnosti) produženje pritvora, kao što se u pomenutom dokumentu tužilaštva i navodi. U lažima ministra nepravde i laži Abelarda Tahirija veoma su kratke noge. Osim što je celom svetu pokazao kakav i koliki je lažov, čovek koji je brojne Srbe na KiM držao i drži neosnovano iza rešetaka, obelodanio je danas i koga štiti i čiji je među Srbima politički pokrovitelj", saopštio je Đurić.

"Ni brutalne i brojne pretnje smrću, ni najprimitivnije uvrede kojima sam izložen od strane ubedljivo manjinskog, ali punog mržnje i agresivnog dela javnosti, zato što sam se usudio da obelodanim istinu, neće me sprečiti da nastavim da ih sve zajedno raskrinkavam. Svima zajedno im poručujem - dalje ruke od Srbije, lažovi"!, poručuje Đurić.

Izvor: TV Most, saopštenje

Marko Đurić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva