:

:

TV Most

clock

Maj 28, 2020   20:43

0

204

Đurić: U opštinama Kamenica, Leposavić i Istok distribuirani hrana i lekovi, nema novoobolelih

U opštinama Kosovska Kamenica, Leposavić i Istok obezbedili smo i distribuirali lekove za 294 lica i osnovne životne namirnice, saopštio je večeras direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.⠀⠀⠀

"U Gračanici smo obezbedili veći broj paketa pomoći sa hranom i higijenskim sredstvima socijalno ugroženim porodicama, kao i zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju. U opštini Peć smo obezbedili i podelili setveni materijal", precizirao je Đurić u dnevnom izveštaju o situaciji na Kosovu. 

Direktor Kancelarije za KiM je u današnjem izveštaju na Instagram profilu naveo da nema registrovanih novoobolelih od koronavirusa u većinski srpskim sredinama na Kosovu.

"Do danas je obolelo ukupno 117 osoba, 106 je izlečeno, a 10 lica je preminulo. Oboleli su iz Kosovske Mitrovice (44), Zvečana (25), Leposavića (24), Zubinog Potoka (24). Obolela osoba smeštena je u KBC Kosovska Mitrovica (1)", precizirao je Đurić.

U dnevnom izveštaju se navodi da je 17 osoba testirano u poslednja 24 časa (do sad testirano 1.547 lica) u opštinama Kosovska Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić.

Izvor: Kosovo Onlajn

Kosovo i MetohijakoronavirusMarko ĐurićDnevni izveštaj
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva