:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Januar 16, 2020   16:40

0

398

Đurić: Učinićemo sve da pomoć stigne do svih kojima je potrebna

U prethodne dve nedelje napravljen je pomak u pružanju pomoći ljudima na Kosovu i Metohiji kojima je pomoć potrebna, rekao je za TV Most direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić.

On je naglasio da to nije dovoljno i najavio da u narednim nedeljama mora da se uradi još više.

„Naš cilj je da u 2020. godini stignemo do svih onih do kojih nismo uspeli iz različitih objektivnih i subjektivnih razloga da stignemo u prethodnim godinama. Moramo da identifikujemo ključne probleme, otklonimo sistemske“, rekao je Đurić i dodao da je na nedavnom sastanku sa gradonačelnicima u srpskim sredinama na KiM  najavio procene i smene u februaru.

Đurić je naglasio da je neke od njih ta činjenica nagnala da više rade sa građanima.

„Video sam da neki od njih iskreno žele da pomognu i iskoriste resurse koje im država Srbija stavlja na raspolaganje kako bi svojim sugrađanima učinili život podnošljivijim. Nastavićemo da podržavamo gradonačelnike i predstavnike lokalnih institucija koji dobro rade svoj posao“, rekao je Đurić i dodao da Kancelarija vodi intenzivnu procenu rada.

Đurić je još jednom ponovio da će Kancelarija za KiM i država Srbija učitini sve da u ovoj godini stigne do svih kojima je pomoć potrebna.

KiMKancelarija za KiMĐurićpomoć
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva