Đurić: Vučić ima podršku svakog člana SNS-a

:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Jul 08, 2019   10:33

0

41

Đurić: Vučić ima podršku svakog člana SNS-a

Aleksandar Vučić je kamen temeljac SNS-a, uživa podršku svakog člana te stranke, koja ne želi da razmatra opciju njegovog odlaska sa mesta predsednika, rekao je potpredsednik naprednjaka Marko Đurić povodom najave njenog lidera da bi naredne godine mogao da se povuče sa čelne pozicije.

"Mi u SNS vidimo predsednika Vučića kao čoveka koji je kamen temeljac naše stranke. On uživa podršku svakog člana i ne želim da razmišljam u drugom pravcu osim da nastavimo zajedno da se borimo i da radimo ono što smo radili od 2008. godine", rekao je Đurić za TV Pink.

On je podsetio da je Vučić rekao da podržava i voli SNS i da će to nastaviti da radii u budućnosti. Dodaje da je teško izdržati svakodnevni pritisak i negativnu klimu, da se na društvenim mrežama i u pojedinim medijima pojavljuje "pljuvački cunami na Vučića" sa gomilom laži.

"Čovek se trudi, bori, radi, ulaže sebe i onda svakog dana bude suočen sa najmonstruoznijim napadima i na njegovu porodicu i na njega lično. Neko smatra da udarajući na članove porodice može da ga politički oslabi. To malo ko može da izdrži", zaključio je Đurić.

Izvor: Танјуг

ĐurićVučićSNSpodrška
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva