:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Jun 09, 2019   13:27

0

205

Đurić: Za Jeremića i njegove partnere KiM je estradna tema

Potpredsednik SNS-a Marko Đurić rekao je danas da za Vuka Jeremića i njegove koalicione partnere  Kosovo i Metohija nije goruće državno i nacionalno pitanje, već samo jedna od estradnih tema za mentalno razgibavanje i pisanje aforizama po društvenim mrežama.

Đurić u saopštenju kaže da su politički šarlatani oni koji nisu smeli da na politički zreo i demokratski način u Narodnoj skupštini sa predsednikom Srbije razmene mišljenja o rešavanju kosovsko-metohijskog problema, a da je Jeremić najglasniji među zagovornicima bojkota parlamentarne demokratije u Srbiji.

"Jeremić je dosledan samo u jednome - u malicioznosti kojom pokušava da oteža svaki pokušaj Srbije da popravi svoju međunarodnu poziciju i povrati makar deo onoga što su Jeremić i njegove nekadašnje partijske kolege izgubili i za srpski narod i za srpsku državu", naveo je Đurić.

Prema njegovim rečima, pregovarački dar Jeremića izbija iz svakog političkog poraza Srbije u vreme DOS-ovske vlasti, i što je Jeremić bio darovitiji to su porazi Srbije bili katastrofalniji, a njena međunarodna pozicija beznadežnija.

"Zato njegove kritike na račun naše pregovaračke strategije i taktike nemaju nikakvu težinu, i svedoče samo o njegovoj bezgraničnoj političkoj pakosti", kaže funkcioner SNS.

Jedina tema u kojoj se Jeremić pokazao kao vešt pregovarač jeste koliko će provizije da uzme od Patrika Hoa, vlade Katara i drugih inostranih sponzora za protivusluge, o kojima tek treba nešto više da kaže domaćoj javnosti, zaključio je Đurić.

Izvor: T a n j u g

ĐurićKiMJeremićSNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva